Lediga jobb

Sommarvikarier inom industristäd

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är över 18 år och vill arbeta som sommarvikarie under en tidsbegränsad period. Du trivs med fysiskt arbete och är en person som gillar utmaningar och inte ger upp i första taget. Du ska klara av att arbeta i grupp men också självständigt. Att vara morgonpigg är ett krav. Vi ser gärna att du är i god fysisk form. Att kunna behärska svenska eller engelska är ett krav.

Om oss

Vår affärsidé är att erbjuda kunder helhetslösningar inom rivning, sanering och städ. Eftersom tjänsterna ofta går hand i hand tror vi på att ansvara över hela arbetsprocessen. Vi drivs av ett stort engagemang och med professionell expertis hittar vi rätt lösning för varje enskild kunds behov. För oss är står hållbarhet i fokus både utifrån ett miljö- och kundperspektiv. Vi är stolta över att vara en av Sveriges första rivning- och saneringsföretag som är ISO certifierade enligt miljö- och kvalitéstandarderna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara placerad hos en av våra kunder ute på sopstationen i Sävenäs för industristäd. Som industristädare kommer du att ingå i team på 5 personer där du går bredvid en handledare. Daglig renhållning av lokaler och allmänna ytor sker utifrån arbetslista.

Meriterande

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industristäd eller motsvarande.

Övrigt

Anställningsform: Sommarvikarie
Period: V.27 – V. 32
Arbetstider: måndag till fredag 06:00 – 15:00.

Vi lägger stor vikt vid personliga lämplighet där egenskaper som ansvarstagande och stresstålighet är ett plus så tveka inte att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så hör av dig så fort som möjligt.

Information & ansökan

För mer information om tjänsten ring Arbetschef Göran Bengtsson på mobilnummer: 0708-61 46 00
Skicka in skriftlig ansökan till mikaela@gitab.se
Sista ansökningsdag: 2018-06-15

Vi ser fram emot att höra från dig!