Lediga jobb

Vi söker rivare & sanerare

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete och där förmågan att lösa problem kommer naturligt. Vi söker dig som gillar utmaningar och inte ger upp i första taget. Du är anpassningsbar och trivs att arbeta i omväxlande miljö då våra projekt är på olika arbetsplatser. Vi ser att du har god samarbetsförmåga men även klarar av att arbeta självständigt vid mindre projekt. Att vara morgonpigg och respektera arbetstider är ett krav. Vi ser gärna att du är självgående och i god fysisk form. Att kunna behärska svenska eller engelska är ett krav. B-körkort är ett krav.

Om oss

GITAB gruppen expanderar och vi söker just nu nya kollegor till Göteborgskontoret! Vår affärsidé är att erbjuda kunder helhetslösningar inom rivning och sanering. Eftersom tjänsterna ofta går hand i hand tror vi på att ansvara över hela rivningsprocessen. Vi drivs av ett stort engagemang och med professionell expertis hittar vi rätt lösning för varje enskild kunds behov. För oss är står hållbarhet i fokus både utifrån ett miljö- och kundperspektiv. Vi är stolta över att vara en av Sveriges första rivning- och saneringsföretag som är ISO certifierade enligt miljö- och kvalitéstandarderna.

Arbetsuppgifter

Som rivare kommer du att arbeta med allt förekommande som det innebär vid rivning av olika former av lokaler. Som sanerare kommer du att framförallt att sanera asbest, PCB eller mögel från fastigheter eller lokaler. Eftersom vi har kontor i Varberg och Trollhättan kan det hända att du blir placeras på annan ort än Göteborg i vissa perioder.

Meriterande

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av rivning, sanering eller andra yrkeskategorier inom byggbranschen. Det är meriterande om du har B-körkort.

Övrigt

Anställningsform: heltid och timanställd

Arbetstider: måndag till fredag 06:45 – 16:00.

Vi är anslutna till Byggnads.

Vi lägger stor vikt vid personliga lämplighet där egenskaper som ansvarstagande och stresstålighet är ett plus så tveka inte att skicka in din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så hör av dig så fort som möjligt.

Information och ansökan

För mer information om tjänsten ring vår Arbetschef Paul Dansk: 0700 – 927391

Skicka in ansökan till mikaela@gitab.se
Sista ansökningsdag: 2018-06-20

Vi ser fram emot att höra från dig!